Eilen lähdin Helsingissä kaupoille. Kaikki sujui hyvin siihen saakka, kun lähdin etsimään Annankatua, jonka varrella sijaitsee Tokyokan. Sieltä olisi pitänyt käydä hakemassa siskolle karkkeja.
Lähdin siis kävelemään Kampista epämääräiseen suuntaan ja kiersin korttelin. lopuksi lähdin eksymisen varmistamiseksi satunnaiseen suuntaan ja löysin itseni Tallink-laivan viereltä. Siellä sitten ajattelin että "Oho" ja soitin isosiskolleni kysyäkseni ohjeita. Sisko sitten neuvoi minua kävelemään Boulevardia ratikkakiskojen suuntaisesti ja kääntymään Annankadulle kun sen näen ja sitä sitten suoraan kunnes näkisin Kampin ja matkalla pitäisi törmätä siihen Tokyokaniinkin.
Siinä sitten kävellessäni näin oudonnimisen puodin (Miun). Kävin sitten vilkaisemassa, taisi olla jokin kirpputoriantikvariaatti, sillä tavarat olivat järkyttävän hintaisia, eikä laadussakaan ollut kiittämistä. esimerkkinä muovinen Eiffel-torni, harmaa pohja ja ruskeankultainen torni, maksoi 13 €. Loppujen lopuksi poistuin kaupasta ostamatta mitään, sillä minulla on rahoilleni parempaa käyttöä kuin ostella rihkamaa kiskurihinnoilla.
Annankadulla lähdin väärään suuntaan ja löysin itseni jostain omituisesta puistosta, niin että olin jo todella eksyksissä. Siskolle en kehdannut soittaa eksymisestäni joten päädyin kysymään neuvoa eräältä tuntemattomalta ihmiseltä. Hän sanoi, että pitäisi kävellä suoraan n. 5 km että pääsisin takaisin Kamppiin ja sieltä siskolle.
Loppujen lopuksi pääsin turvallisesti siskolle ja nukkumaan rankan kuljeskelun jälkeen. Toista kertaa en lähde tuntemattomille kaduille ilman hyvää seuraa.