Olin eilen seurakunnan iltakahveilla ja päätimme olla muutamien ihmisten kanssa ulkona koska oli niin kuuma sää.Ulkona rupesimme bestikseni kanssa pohtimaan, mihin miehiä oikeasti tarvitaan. Naiset osaavat ajaa autoa, kokata, paikata vaatteita, kasata tavaroita ja kaverien avulla selvitä kaikesta.

  Siinä sitten eräs henkilö tokaisi, ettei maailmassa olisi naisiakaan, ellei miehiä olisi. Vastasin siihen, että tulevaisuudessa keksitään varmasti keinohedelmöitys ilman miehiä, sillä jokaisessa naisessahan on myös miehisiä y-kromosomeja. tulevaisuudessa kromosomit erotellaan ja ne istutetaan kohtuun niin, että lapsi hedelmöittyy ja siitä tulee naispuolinen. Jos kuitenkin syntyisi mies, hänet pidettäisiin orjana.

  Olin valvonut kaksi edellistä yötä putkeen, joten oli täysin ymmärrettävää, että siirryin puheissani lempiaiheeseeni: Elvikseen, joka oli oikeasti sininen kana. Juttuhan alkoi siitä, kun ripariaikoina selitimme Elviksestä ja rippipappimme ilmeisesti kyllästyi ja sanoi Elviksen olevan Sitruunan vessassa. Myöhemmin sitten löysimme sinisen sulan, siitä päättelimme, että Elvis on oikeasti sininen kana.

  Tällä hetkellä soi Ashlee Simpson - I didn't steal your boyfriend. Outo biisi, sen takia sitä kuuntelenkin :D outoudesta tuli mieleen outoustesti. Jos vapaaehtoisesti kuuntelet tämän kokonaan, olet jo matkalla outouteen ja pian olet kypsä hoitoon. Omaa tulostani en tässä paljasta.