Pian loppuu taas uusi kesäloma, jonka jälkeen olen yläkoulussa viimeistä vuotta. Nyt pitää ruveta ajattelemaan tulevaisuutta, työtä ja koulutusta. Olen tällä hetkellä vahvasti lukion kannalla, sillä se antaisi pohjan tulevaisuudelle, ettei tarvitsisi joka neljäs vuosi opiskella uutta ammattia.

  Outoa ajatella, että pian loppuu kaikki oikeasti kiva, sillä se ei enää ole ikäistemme käytöstä. Emme voi pelleillä niin kuin silloin lapsena, kun nauroimme vain siitä ilosta, että saimme elää hetkessä ja nauttia. Aikuisena ei enää muista millaista on olla nuori, sen vuoksi lasten ei anneta tehdä omia päätöksiään, sillä pelkäämme heidän toistavan omat virheemme. Kuitenkin lapset lopulta tekevät ne.

  Kun minusta tulee äiti, aion antaa vanhimmalle tyttärelleni päiväkirjani, kun hän täyttää 13. Mielestäni niin on parempi, koska tyttö saattaa joka tapauksessa löytää päiväkirjat ja silloin on välien katkeaminen lähellä. Toivon, etten tee omien lapsieni kohdalla samoja virheitä, kuin omat vanhempani ovat kohdallani tehneet, mutta kuitenkin samojen virheiden todennäköisyys on suuri.

  Tällä hetkellä soi Eminem - Mockingbird. Kun kuulin sen ensimmäisen kerran, en ymmärtänyt lyriikoita. Vasta myöhemmin tajusin, että lyriikat siitä kauniin tekivät. Lupasin eräälle kaverille, että lisään tähän merkintään erään linkin, joten paina tästä.