Eilinen päivä meni kirjoituksen jälkeen aivan loistavasti. Energiaa löytyi enemmän kuin pitkiin aikoihin, vaikken sortunut. Mansikkakakku jäi syömättä harjoituksissa, mutta aina ei voi voittaa. Sitäpaitsi mitään ei voi saavuttaa ilman pieniä uhrauksia. Uni tuli nälästä huolimatta todella hyvin ja melkeimpä liian aikaisin (melko heti yhdentoista jälken) ja näin todella upeita unia. Nukkumaan menin aikaisin, sillä huimaus iski todella pahana.

"2nd day : 0,8l skim milk drink in time of a day, between 20-21 one apple"
Eli toisena päivänä 0,8 litraa rasvatonta maitoa päiväsaikaan, kello 20-21 välillä yksi omena.

Maitoa olen hieman jo nauttinut ja se tuo mukavan vaihtelun eiliseen mineraaliveteen. Yleisesti ottaen pidän maidosta enemmän kuin mineraalivedestä, yllätys yllätys. Kävin eilen ostamassa dieetin ajalle ruokatarvikkeet, hinnaksi tuli noin 12 euroa. Ei paha. Olo jatkuu energisenä, vaikka nälkä hieman vaivaa. Mutta, kuten ystäväni on usein minulle lausunut, nälkään voi tottua. Voin jo tunnustaa hieman nauttivani nälän tunteesta, sekä siitä tunteesta, kun itsekurini toimii, enkä sorru syömään.

Tietokoneet ovat loistavia keksintöjä. Facebookissa aika lentää todella nopeasti ja ennenkuin huomaakaan, on jo ilta ja päivä on ohi. Samalla voi treenailla ja tehdä vatsalihasliikkeitä, jotta painon tippuminen maksimoituisi, kuten myös ihon kiinteytyminen. Tätä dieettiä voisin huonosta olosta huolimatta harkita myös ensi kuussa.

Peace and love,
Toco kuittaa