Eilen olimme Linnanmäellä. Siellä oli ihan mukavaa, lukuunotamatta sitä, että Hurjakurussa olin ainoa meidän lautallamme, joka kastui. Kävin kaikissa mielenkiintoisissa laitteissa, kuten Vonkaputouksessa, Rinkelissä, Viikinkilaivassa, Kammokujalla ja Kinossa. Vuoristoratoihin en tänä vuonna jaksanut, sillä ei ollut sopivaa seuraa. Ósallistuin erilaisiin peleihin ja voitin mm. pinkin lelukoiran, jonka ristin Wennieksi ja vaaleansinisen "aasin".

  Tänään kävimme siskoni kanssa Fazerilla syömässä äärettömän määrän kaloreita, jonka jälkeen menimme veljellemme kahville. Siellä vain leikin Aapon kanssa, suloinen lapsi. Lopuksi päädyimme kiinalaiseen syömään. Söin puikoilla enkä edes sotkenut yhtään, toisin kuin siskoni, joka tiputti kaiken rinnuksilleen testatessaan puikkojani.

  Nyt vain dataan kotona ja kuuntelen Klamydiaa. Kohta katson tämänpäiväisen Serranon perhe -jakson, kun en aamulla ollut hereillä ja ennen uusintaa olimme jo liikkeellä. Huomenna olisi tarkoituksena leipoa tuulihattuja ja lauantaina lähdemme rakkaaseen Imatra-cityyn.