Olin tänään ulkona exäni kanssa pitkästä aikaa. Muistelimme yhdessä menneitä ja kuljeskelimme ympäriinsä. Muistelin miten kivaa oli joskus aikoinaan, vaikka oli aika myrskyisää, sillä aina erosimme ja palasimme yhteen. Eivät ne tunteet varmaan olleet kokonaan sammuneet, mutten aio pettää nykyistäni, sillä pettäminen on niin halveksittava teko, kuin voi teko olla.

  Tällä hetkellä soi Fergie - Big girls don't cry. Kaikki muuttuu ja ihminen joutuu tekemään valintoja, mutta yhtään valintaani tai tekoani en ole katunut, sillä ei se katuminen mitään muuta. Arvet haalistuvat ja muistot muuttuvat kauniiksi. Edellisen vuoden pahinta muistoa nauretaan nyt parhaan ystävän ja entisen vihamiehen kanssa, niin se vain menee.

  Sain tässä eräänä yönä parhaalta ystävältäni viestin, joka sai minut itkemään: "Olisi ihanaa olla tähtesi, valaisemassa tietäsi. Olisi ihanampaa olla enkelisi, tarkkailemassa uniasi. Mutta ihaninta olisi olla ystäväsi, jolle voit kertoa ilosi ja murheesi silloin, kun siltä tuntuu, odottamatta iltaa jolloin näet tähden valaisevan tiesi ja enkelin tarkkailemassa uniasi. Lähetä tämä kaikille tärkeille ihmisille joista iloitset, että he ovat olemassa."  Aika kaunis ketjuviestiksi.

  Koska en keksi mitään fiksua tähän loppuun, niin liitän tähän hieman ajanvietettä:

testimaa

pelejä