Olen tullut siihen tulokseen, että enkeleitä on. Ne ovat vain huomaamattomia ihmisten sisällä ja pelastavat ihmisen liian pahoista vaikeuksista jos vain jaksaa uskoa. Aina ei uskoa riitä, silloin enkeleinä toimivat ystävät, jotka aina jaksavat välittää ja olla tukena. Monesti vain kuuntelemalla voi auttaa toista jaksamaan maailmaa.

Maailma on paha paikka, sehän tiedetään. Miksemme kaikki voisi yrittää parantaa edes hieman? Pieni hymy saisi yhden ihmisen tuntemaan olonsa vähän paremmaksi. Esimerkiksi kaupan kassalla helteisenä päivänä voisi edes yrittää olla ystävällinen myyjälle, joka tekee pitkää päivää ja tuntee olonsa todennäköisesti stressaantuneemmaksi kuin jonottava asiakas.

Nyt soi Tomi&Jarkko Duon Lintu kultahäkissään (jonka olen sanoittanut Tomin kanssa). Kaunein kohta löysi tiensä pääni sisälle. "Siivet auki ja lennä korkeuteen, älä ole enää onneton! Pieni lintu ei enää pelkää ja rakkaus voittanut on." Toivoisin että se toteutuisi oikeassa elämässä, olkoon vaikka kuinka utopistista.