Hei sinä kokovartalopenis, joka jätät koirasi ilman vettä aurinkoiselle paikalle parkkeerattuun moderniin ilmastoituun autoosi.

Oletko koskaan ajatellut, että autosi ollessa parkkeerattuna (= sammutettuna) aurinkoisessa paikassa, upeat nahkapenkkisi suorastaan hohkaavat kuumuutta, mutta Hondasi ilmastointi EI OLE PÄÄLLÄ?
Oletko edes koskaan istunut kuumana kesäpäivänä ikkunat suljettuna autossa, joka ei ole ollut ilmastoitu? Minä olen, tosin huomattavasti vähemmän turkiksia ylläni kuin koirallasi.

Kuvittele siis itsesi viilentämiseen muutoin kuin läähättämällä kykenemättömänä joutuvasi istumaan autossa ilman juotavaa isäntäsi/emäntäsi shoppailureissun, mahdollisesti jopa tunteja kestävän, ajan. Kuulostaako mukavalta? Kyllä, niin minustakin.

Näin ollen toivon mitä hartaimmin, että juutut turkikset päälläsi keskelle paahtavan kuumaa erämaata rikkinäisen ilmastoinnin kanssa pariksi tunniksi, aivan yhtä pitkäksi ajaksi kuin eläintoverisi joutui istumaan kaupan parkkipaikalla, kun hänet ajattelemattomana ja piittaamattoma sinne jätit. Tietenkin ilman vettä.

Olisiko liikaa pyydetty, että ajattelisit hieman?

Vähemmän ystävällisin terveisin
                                                          Toco