Jälleen on pieni tovi vierähtänyt viimeisimmän kirjoituksen jälkeen. Osittain syytän muuttunutta elämäntilannettani, osittain sähkökatkosta, joka pitkitti blogin kirjoittamista pidemmän aikaa.

Pitkän ajan jälkeen on aina vaikea tietää, mistä sen kirjoittamisen viimein aloittaisi. Myöskään kommentoinnin puute ei liiemmin motivoi kirjoittamaan blogia. Lukeeko tätä kukaan? Ilmoittautukaa =)

Siis, elämäntilanteeni muuttui noin kuukausi sitten erotessani henkilöstä, jonka kanssa olin kihloissa. Asiaa ei liiemmin tarvitse kommentoida, aina eivät asiat suju täysin suunnitelmien mukaan. Ero julkistettiin naamakirjassa noin viikko sitten yhteisymmärryksessä. Ystäviä olemme edelleen, mutta parisuhdedraamaa ei enää toistaiseksi ole. Eikä sellaiselle välttämättä ole tarvettakaan.

Kesän näytelmä meni todella hyvin ja katsojiakin tuli todella paljon. Vielä yksi lisäesitys tiedossa Imatra-päivänä 18.8. Koulukin alkaa elokuun puolessa välissä, kuten myös teatteriryhmän syyskauden vetäminen. Saa nähdä, kuinka moni Manteleista vielä jaksaa jatkaa teatterissa, toivottavasti moni. Juoksemistakin tulee todennäköisesti PALJON, sillä lämmittelyt ovat melko liikuntapainotteisia sekä lasten että aikuisten ryhmissä.

Loistavia "uusia" (=siis miulle uusia) biisejä
U-Kiss - Neverland
Shinee - Ring ding dong
Chisu - Kriisit
Chisu - Kohtalon oma

Toco kuittaa